PHP Tandartsen is een tandheelkundig team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistentes. We zijn ook gespecialiseerd in doorzichtige beugels, tandvlees, parodontologie en implantologie.
U kunt altijd op zeer korte termijn terecht, dus korte wachttijden.

Kennis

We werken met de nieuwste tandheelkundige methoden en gebruiken materiaal met bewezen wetenschappelijk onderbouwing. Wij geloven zorgvuldig in tandheelkundige zorg, waarbij u als patiënt altijd in het middelpunt staat. Voor de beste zorg volgen wij regelmatig bijscholing inzake nieuwe behandelwijzen en –technieken, om u met deze opgedane kennis in de praktijk zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen.

Ons doel

Om een professionele, positieve en veilige tandheelkundige ervaring te bieden! Wij trachten patiënten met acute problemen al op dezelfde dag te helpen! Hoe eerder op de dag u contact met ons opneemt, hoe eenvoudiger het zal zijn om een bezoek nog dezelfde dag in te plannen. PHP-tandartsen zal de beschikbaarheid qua openingstijden tijdens weekdagen en zaterdagen vernlengen wanneer zich noodomstandigheden zouden voordoen.

Team

CONTACT OPNEMEN?

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak inplannen? Klik op de button om naar contactgegevens te gaan.

CONTACT OPNEMEN