Over Ons

Over Ons 2018-11-02T10:41:02+00:00

PHP Tandartsen is een tandheelkundig team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistentes. We hebben ook een tandarts die gespecialiseerd is in doorzichtige beugels.
U kunt altijd op zeer korte termijn terecht, dus korte wachttijden.

Kennis

We werken met de nieuwste tandheelkundige methoden en gebruiken materiaal met bewezen wetenschappelijk onderbouwing. Wij geloven zorgvuldig in tandheelkundige zorg, waarbij u als patiënt altijd in het middelpunt staat. Voor de beste zorg volgen wij regelmatig bijscholing inzake nieuwe behandelwijzen en –technieken, om u met deze opgedane kennis in de praktijk zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen.

Ons doel

Om een professionele, positieve en veilige tandheelkundige ervaring te bieden! Wij trachten patiënten met acute problemen al op dezelfde dag te helpen! Hoe eerder op de dag u contact met ons opneemt, hoe eenvoudiger het zal zijn om een bezoek nog dezelfde dag in te plannen. PHP-tandartsen zal de beschikbaarheid qua openingstijden tijdens weekdagen en zaterdagen vernlengen wanneer zich noodomstandigheden zouden voordoen.

Team

Tandarts Julius Segersteen

Julius Segerstéen
Tandarts

Preventieassistente bij Linda Spaans

Linda Spaans
Preventie Assistente

Receptioniste Aafke de Jong

Aafke de Jong
Receptioniste

Tandarts Engin Erdal

Engin Erdal
Tandarts

Tandartsassistente Cathy Hooghiemstra

Cathy Hooghiemstra
Assistente

Sfeerimpressie van de praktijk

CONTACT OPNEMEN?

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak inplannen? Klik op de button om naar contactgegevens te gaan.

CONTACT OPNEMEN