Angst voor de tandarts

Ook bij de tandarts is angst een slechte raadgever. Angst voor de tandarts, of liever gezegd de behandeling door de tandarts, is heel begrijpelijk. Een bezoek aan de tandarts wordt vaak geassocieerd met pijn. Bent u ook geneigd doordat u een bezoek aan de tandarts niet fijn vind deze uit te stellen? Helaas bent u dan wel genoodzaakt te komen zodra u kiespijn heeft en eigenlijk is het dan al een fractie te laat. Pijn duid n.l. vaak op een groter gaatje of ontsteking. In dit geval is angst dus een slechte raadgever geweest.

Omdat wij meer zien dan alleen een mond, proberen wij van PHP tandartsen u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen. Dit doen wij door goed naar u en uw klachten en wensen te luisteren en hier de tijd voor te nemen. Wij hopen op deze manier uw angst voor de tandarts weg te nemen. Mocht een behandeling toch noodzakelijk zijn dan kan dit onder verdoving en zelfs de prik hoeft u nauwelijks nog te voelen doordat we de inzet van de naald met een verdovende zalf of spray kunnen voorverdoven.

Mocht u extreme angst voor de tandarts te hebben, geef dit van tevoren aan als u belt voor een afspraak. Dan houden we hier rekening mee en zorgen dat we voldoende tijd voor u hebben.

PHP staat voor Prins HendrikPlein. Onze praktijk aan dit mooie plein, in het gezellige sfeervolle Zeeheldenkwartier staat voor u open, 6 dagen per week van maandag t/m zaterdag van 8.30- 17.00

AFSPRAAK MAKEN
070-3524955